Studenten over Tim

Wil jij na het lezen van deze pagina ook drumles? Meld je hier aan!

 

Aanmelden

 

Sjoerd
“Mijn zoon van 10 en ikzelf hebben elke zondag samen een uur van Tim les. Gekke mix, maar het werkt voor ons goed. Gezellig, meestal in de studio vlak onder het dak van het conservatorium. We zijn geen van beide echte natuurtalenten, maar Tim is heel geduldig en ik heb echt het gevoel dat we het eerste jaar al aardig veel hebben opgestoken. Het zal nog wel wat jaartjes duren voordat we op het podium staan en we hopen maar dat Tim zolang in de buurt blijft. Aanbevolen!”

Tom
“Ik drum zelf alweer een jaartje of 10. Een jaartje geleden ben ik begonnen met lessen bij Tim en dat bevalt nog steeds heel goed. We hebben veel aan m’n techniek gewerkt, maar ook aan allerlei verschillende muziekstijlen. Tim weet heel enthousiast over te brengen wat er mooi is in muziek en laat je echt de ritmes voelen. Omdat Tim conservatorium doet, kan hij niet alleen goed spelen maar ook de theorie en de concepten erachter uitleggen. Tevens is hij gewoon een aardige gozer! Kortom, als je begint en een goede basis wilt of je drumt al een tijd maar je wilt verbeteren, dan kan ik Tim erg aanraden.”

Eric
“Dat ik op m’n 58ste nog drumles zou nemen had ik tot voor 
kort nooit kunnen denken. Met de deskundige, inspirerende en enthousiaste hulp van leraar Tim is dit een hele leuke ervaring, en ik ben benieuwd waar deze nieuwe ervaring mij zal brengen in de toekomst. Ik kan Tim daarom zeker aanraden voor drumles voor jong en oud. De prachtig gelegen lokatie is mooi meegenomen.”

David
“Ik zit nu 5 jaar op drumles bij Tim en het gaat elke les goed
Het zijn echt coole en handige dingen die ik leer. Samengevat:Tim is gewoon de beste leraar.”

Rogier
“Door omstandigheden heeft Tim de drumlessen overgenomen van mijn drumdocent. Dit is inmiddels 3/4 jaar geleden. De manier waarop Tim les geeft ervaar ik als buitengewoon prettig maar ook erg gezellig en met veel humor. Er is elke week weer voldoende ruimte om de les aan te passen naar mijn persoonlijke behoeftes en wensen. Zeker niet onbelangrijk is dat Tim een unieke kwaliteit bezit om de lastige dingen van de drumles op een eenvoudige en leuke manier uit te leggen. Wanneer je professionele drumles drumles zoekt van een topdocent met geduld en humor dan is Tim je man.”

Georgios
“Ik heb al een jaar les van Tim en heb al super veel geleerd en ben super tevreden over de manier van lesgeven. Hij geeft altijd een goede uitleg als ik iets niet begrijp en heeft hier ook geduld voor. Kortom Tim is gewoon een super leraar!”

Siem
“Techniek, Dynamiek en snelheid zijn eigenschappen die je als drummer wilt verbeteren. En elke drumleraar lukt dit wel om te verbeteren. Maar Tim geeft de oefeningen met plezier en vrolijkheid, waardoor je als drummer niet eens doorhebt dat je aan het ‘oefenen’ bent. Je kan lachen en hij leert je wat JIJ wilt leren. Zo kan ik nu noten lezen, waarvan ik eerst dacht dat het onmogelijk was! Een goede en vooral leuke en betrouwbare leraar, die bovendien zelf heeeeeel erg lekker dan drummen!”

Roel
“Tim geeft erg goed drumles. Hij probeert constant mee te denken en uitdagingen te creëeren. Dit zorgt voor een leuke en dynamische les waar veel ruimte is voor eigen inbreng en voorkeuren.”

Sebastiaan
“Sinds een halfjaar les van Tim. Geef aan wat je wilt en dan gaat de bewandeling van dat pad prima. Van het uitschrijven van beats om het beter te begrijpen tot het ontwikkelen van improviseren binnen een maat, alles kan bij Tim.”

Niels
“Ik heb nu ongeveer een half jaar tot een jaar les van Tim. Ik vind dat hij goed les geeft en alles goed uitlegt. Als je ook met een lied mee wilt drummen en je weet niet goed hoe hij gaat helpt hij daar ook mee! Mijn broer Jasper speelt gitaar en speelt soms mee in de les! Daar leren wij veel van samen!”

Drummer | Drumdocent | Drumles in Utrecht